Esports-bookmakers die Transfer Money accepteren

Een goed beheer van een eSports-weddenschapsaccount is een essentieel aspect van verantwoord gokken. Inzetten vereist geld en er is een goed gefinancierde rekening voor nodig om te genieten van wat de bookmaker te bieden heeft. Geld overmaken via bank behoort tot de meest gebruikte betalingsmethoden op online goksites voor esports. Bijna elke wedder heeft een bankrekening, lokaal of internationaal.

Op een of ander moment merken ze dat ze deze methode gebruiken om geld over te maken naar een online bookmaker. Elke speler die deze optie wil gebruiken, moet enige basiskennis hebben over hoe het werkt en de voor- en nadelen ervan. In dit artikel worden deze uitgebreid besproken.

Over geld overmaken op esports-weddenschappen

Over geld overmaken op esports-weddenschappen

Geldoverdracht van de ene bankrekening naar de andere kan worden getraceerd tot 1800 voor Christus. Het idee ontstond in Babylon toen geldschieters leningen zouden verstrekken en rente zouden vragen. Tegelijkertijd, Roman en Grieks banken accepteerden deposito's als spaargeld.

Door de geschiedenis heen heeft banktechnologie verschillende wendingen ondergaan, maar de mogelijkheid om geld over te maken via internet was de belangrijkste verandering. Online bankieren begon zodra webgebaseerde connectiviteit halverwege de jaren 90 een wereldwijde zaak werd.

Is geld overmaken populair?

Geld overmaken is waarschijnlijk de oudste transactiemethode. Het is ook het populairste betalingssysteem in alle landen wereldwijd. Het is geen verrassing dat dit de meest gebruikte betalingsoptie voor esports-weddenschappen. Bijna alle commerciële banken hebben tegenwoordig een platform voor online bankieren waar gebruikers zich aanmelden om hun financiën op afstand te controleren en te beheren.

Sommige banken maken elektronisch geld over zonder kosten, zolang de ontvanger een rekening bij dezelfde instelling heeft. Anderen doen het tegen betaling, maar de overstaptijd is afhankelijk van het bedrag in kwestie.

Over geld overmaken op esports-weddenschappen
Hoe een storting te doen met geld overmaken

Hoe een storting te doen met geld overmaken

Wanneer gokkers ervoor kiezen om geld via de bank over te maken om te beginnen met het spelen van eSports-weddenschappen, moeten ze de bankrekening-ID van de online esport-sportboek. Er zijn talloze banksystemen over de hele wereld, dus het proces voor het elektronisch overboeken van geld is mogelijk niet hetzelfde bij verschillende banken. Evenzo zal het proces verschillen in termen van transactielimieten en overdrachtstermijnen. Maar de gemiddelde overboekingstijd is 24 - 48 uur voor lokale banken of 2 - 5 werkdagen voor internationale banken.

Overboekingsgeld gebruiken bij online esport-bookmakers

Ondanks de subtiele verschillen in banksystemen, blijft het basisconcept hetzelfde. Esports-gokkers die de voorkeur geven aan deze stortingsmethode, gebruiken een proces dat er als volgt uitziet:

 1. Registreer een persoonlijk account bij een eSports bookmaker
 2. Open het account met inloggegevens
 3. Ga naar het gedeelte Bankieren/Betalen/Kassier
 4. Selecteer online bankieren, bankoverschrijving of directe bankoverschrijving
 5. Vink een favoriete bankinstelling aan
 6. Log in op een beveiligde gateway of voer het routeringsnummer en accountnummer in
 7. Authenticeer de login via een mobiele app, e-mailprompt of een OTP verzonden via sms
 8. Voeg toe hoeveel te storten op het eSports-weddenschap
 9. Bevestig de betaling
 10. Krediet ontvangen voor weddenschappen
Hoe een storting te doen met geld overmaken
Hoe een opname te doen met geld overmaken

Hoe een opname te doen met geld overmaken

Elke gokker die een e-commercesite voor een bedrijf heeft gebruikt, begrijpt hoe gemakkelijk het kan zijn om geld van een website naar een individuele bankrekening over te maken. Winsten opnemen bij een bookmaker is het omgekeerde van storten.

 1. Open de eSports-wedsite en log in met een wachtwoord en e-mail of gebruikersnaam
 2. Navigeer naar de bank/kassier/betalingspagina
 3. Bevestig winsten en het op te nemen bedrag
 4. Kies een betaalmethode voor opname - internetbankieren, bankoverschrijving of overboeking
 5. Geef een unieke ID voor internetbankieren op
 6. Verifieer het wedaccount en de bank-ID (moet gesynchroniseerd zijn)
 7. Wacht op goedkeuring
 8. De bookmaker maakt het geld binnen 2-5 werkdagen over op de bankrekening van de speler

Overboeking Geldopnames zijn niet onmiddellijk. Eerst de Aanbieder van eSports-weddenschappen duurt het even voordat de identiteit van de speler is geverifieerd. Dit is een cruciale veiligheidsmaatregel voor online gokken die helpt om online fraude te voorkomen. Het komt steeds vaker voor dat online gokkers worden bedrogen met hun zuurverdiende winsten. Daarom nemen alle legitieme en veilige sites de tijd om te controleren of de persoon die een opname aanvraagt, daadwerkelijk heeft deelgenomen aan het plaatsen van eSports-weddenschappen.

Hoe een opname te doen met geld overmaken
Voor- en nadelen van geld overmaken

Voor- en nadelen van geld overmaken

Wanneer eSports-gokkers online geld overmaken, beheren ze hun bankrekeningen via mobiele apparaten of computers. Dit betekent dat ze hun vestigingen niet hoeven te bezoeken om transacties af te ronden. Dit komt met zowel voor- als nadelen, zoals hieronder vermeld.

Pluspunten

 • Mogelijkheid om geld te storten op online goksites voor esports met een paar klikken of vegen op het telefoonscherm
 • Relatief lagere overdrachtskosten
 • Veilige uitjes voor kassa's

nadelen

Soms moet men een geldautomaat of bankinstelling vinden om geld op hun rekeningen te storten voordat het naar een online eSports-weddenschapsrekening wordt gestuurd. Dit proces kan ingewikkeld zijn. Afhankelijk van het land kunnen goktransacties door autoriteiten worden getraceerd of in hoge mate worden beperkt.

 • Kan onderhevig zijn aan strikte wetten en voorschriften van een land
 • Omslachtige overdracht
Voor- en nadelen van geld overmaken
Procedure voor het openen van een geldrekening

Procedure voor het openen van een geldrekening

Om een Transfer Money-account aan te schaffen, heeft men een nationaal identiteitsbewijs nodig, wat betekent dat ze de wettelijke leeftijd moeten hebben. Het is ook mogelijk om een internationale rekening te openen die plaats biedt aan verschillende valuta's. Maar dergelijke accounts zijn vaak beperkt in het aantal transacties dat dagelijks moet worden uitgevoerd. Bovendien duurt het langer om een overboeking naar een ander land uit te voeren.

In sommige landen mogen minderjarigen bankrekeningen hebben, maar ze moeten onder toezicht staan van volwassen voogden of ouders. Voor het openen van een nieuwe bankrekening is geen andere bankrekening nodig omdat elke instelling zelfstandig opereert.

Hoe maak je een account aan

Er is een eenvoudige maar formele procedure nodig om een Bank Transfer Money-rekening te openen.

 • Een bankinstelling en type rekening kiezen: Elke bank heeft verschillende rekeningopties, dwz betaalrekening, vaste depositorekening, spaarrekening, enz. Een betaalrekening werkt het beste voor online geld overmaken.
 • Persoonlijke gegevens invullen: Het formulier voor het openen van een rekening is als een voorstel. Hier geeft de aanvrager zijn volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres en details over belastingnaleving op.
 • Identiteitsbewijs: Bankinstellingen vragen om een pasfoto, ID-kaart, vingerafdruk en handtekening.
 • Een online bankprofiel aanmaken: Zodra de aanvraag is geaccepteerd, kan de klant een online Transfer Money-account openen. Het proces kan worden gedaan op de website van de bank of de bijbehorende mobiele app.
Procedure voor het openen van een geldrekening
Klantenondersteuningsopties voor geld overmaken

Klantenondersteuningsopties voor geld overmaken

Overboekingsgeldrekeningen worden beheerd vanuit fysieke filialen en op afstand. Hoewel het mogelijk is om een financiële instelling binnen te lopen om iets te vragen, is online communicatie handiger. Betrouwbare providers hebben speciale callcenters en hun online agenten zijn altijd beschikbaar om met klanten te chatten. De meest voorkomende kanalen voor het oplossen van klantproblemen zijn:

 • Telefoon
 • E-mail
 • Online aanvraagformulier
 • Live chat

De meeste financiële instellingen openen hun telefoonlijnen 's ochtends en sluiten ze' s avonds. Telefoongesprekken werken mogelijk niet op sommige uren in het weekend en op feestdagen. E-mails en online formulieren worden binnen 24 - 48 uur beantwoord. De meeste live chats zijn beschikbaar in de bank-apps. Sommige zijn geschikt voor bots, terwijl andere betrekking hebben op menselijke klantenvertegenwoordigers.

Klantenondersteuningsopties voor geld overmaken