Esports-bookmakers die Money Transfer accepteren

Het woord geldoverdracht wordt vaak gebruikt om te verwijzen naar bankoverschrijvingen. De termijn kan verschillen afhankelijk van de locatie van de speler. De procedure is echter bijna altijd in alle gevallen hetzelfde. De wedaccount biedt gebruikers hun bankrekeninggegevens. Gokkers gebruiken deze gegevens vervolgens om geld rechtstreeks op hun rekeningen te storten.

Bij een opname is het tegenovergestelde het geval. Geldoverdrachten worden uitgevoerd binnen een enkele financiële instelling of via meerdere platforms. Er is meestal geen tussenkomst van bankpersoneel. De meest voorkomende reden voor het gebruik van overboekingen bij eSports-weddenschappen is dat ze veiliger zijn omdat ze rechtstreeks van de ene bankrekening naar de andere worden verzonden.

Is overboeking populair?

Is overboeking populair?

De betalingsmethode is wijdverbreid en veel spelers gebruiken het graag. Banken beschermen deze transacties om ervoor te zorgen dat de gegevens en het geld van gebruikers veilig zijn. Overboekingen zijn populair voor alle soorten betalingen omdat ze geen speciale rekeningen of het gebruik van gespecialiseerde apparatuur of betaalapparatuur vereisen. Dit is een van de meest populaire en gemakkelijkste manieren om te betalen voor gokken, met name voor eSports-weddenschappen.

SWIFT verwerkt het merendeel van de internationale overboekingen. De coöperatieve vennootschap werd in 1974 opgericht door zeven internationale banken die een wereldwijd netwerk exploiteerden. Dit maakt geldoverdracht een van de oudste Betaalmethoden.

Betaalmogelijkheden aangeboden

Elektronische overboekingen, een overkoepelende term voor betalingen op basis van bankkaarten, zijn de meest voorkomende vorm van geldoverboeking. Bankoverschrijving, een internationale versnelde overboeking van bank naar bank, kan ook worden gebruikt. Giro biedt een directe storting, terwijl een andere optie gamers in staat stelt om geld te sturen via een postcheque of postwissel. Mensen die hun geld beheren bij eSports-weddenschappen, kunnen bankoverschrijvingen gebruiken, wat een redelijk veilige methode is.

Bankoverschrijvingen worden geaccepteerd als stortingsmethode voor online weddenschaptransacties in de meeste landen die dit toestaan. Dankzij een uitgebreid netwerk van banken is het wijdverbreid in Europese landen en de Verenigde Staten.

Is overboeking populair?
Hoe een storting te doen met Money Transfer

Hoe een storting te doen met Money Transfer

Een van de eenvoudigste manieren voor gamers om overboekingen van een bank te doen, is via een transactie vanuit hun lokale filiaal. Spelers kunnen dit ook via de telefoon doen. De meest gebruikelijke methode is echter om een directe bankoverschrijving te doen vanaf hun online bankrekening.

Spelers moeten "storting" selecteren in het kassiergedeelte van hun online gokaccount. Men dient de gevraagde bankgegevens in te vullen en het bedrag dat men wil overmaken. De wedrekening kan een minimale stortingsvereiste opleggen.

Ten slotte moeten spelers alle veiligheidscontroles uitvoeren die de bank vereist. Na bevestiging hoeft de speler alleen maar te wachten tot het geld binnen is en dan te beginnen met spelen. Het kan zijn dat dit enkele werkdagen duurt.

Directe storting met overboeking

Spelers kunnen een app downloaden of spelen op een webversie om directe stortingen te doen met geldoverdrachten. Dit zijn de handigste opties. Het gebruik van online bankdiensten, met name bank-apps, zorgt ervoor dat bankoverschrijvingen binnen enkele seconden worden voltooid.

De kosten voor overboekingen verschillen per bank, afhankelijk van het bedrag dat wordt overgemaakt. Er zijn geen stortings- of opnamelimieten bij online bankoverschrijvingen. Sommige online goksites voor eSportshebben echter verschillende beperkingen op hoeveel geld spelers kunnen storten en opnemen via online bankoverschrijvingen.

Hoe een storting te doen met Money Transfer
Hoe u geld kunt opnemen met overboeking

Hoe u geld kunt opnemen met overboeking

Het is niet moeilijk om geld op te nemen van een eSports-weddenschapsrekening. Het enige dat een speler hoeft te doen, is ervoor zorgen dat hij alle regels van de goksite volgt. Deze kunnen het minimumbedrag omvatten dat nodig is om de wedrekening actief te houden en het maximumbedrag.

Spelers moeten inloggen op de account van hun bookmaker en "opname" selecteren in het kassiergedeelte van de gokaccount. Vervolgens moet men overboeking kiezen als opnamemethode en het op te nemen bedrag invoeren. De speler kan worden gevraagd de specifieke bank te selecteren waarin hij zijn winst wil opnemen. Klik op de knop Opnemen nadat u het bedrag hebt bevestigd. De wedrekening stelt de klant op de hoogte na het verwerken van de transactie, en men moet enkele dagen wachten om het geld op de bankrekening te krijgen.

Opnamebeperkingen zijn niet gebruikelijk bij geldoverdrachten. Spelers kunnen hun winsten op elk moment opnemen, zelfs op hun telefoon. Afhankelijk van de hoeveelheid die ermee gemoeid is, kunnen de verwerkingstijden echter variëren. Opnames kunnen tussen de drie en zeven dagen duren. Als het wedaccount problemen heeft met het verifiëren van het account van de speler of het bepalen van hun mogelijkheid om geld op te nemen, kan dit tot een week of zelfs twee weken duren.

Hoe u geld kunt opnemen met overboeking
Voors en tegens met geldoverdracht

Voors en tegens met geldoverdracht

Pluspunten

 • Transactiekosten zijn ongelooflijk minimaal
 • U hoeft geen rekeningen meer te openen
 • Er is een hoog niveau van beveiliging en gegevensbescherming aanwezig
 • Overboekingen worden geaccepteerd door de meeste online gokaccounts
 • Het is vrij eenvoudig te gebruiken. Het vereist geen kredietcontroles of persoonlijke informatie van spelers
 • Het belangrijkste voordeel is dat overboekingen door iedereen kunnen worden gebruikt om betalingen te doen

nadelen

 • Sommige financiële instellingen weigeren de betalingsoptie van eSports-weddenschappen te accepteren
 • Het is niet de snelste manier om online te betalen
 • Sommige spelers gebruiken hun bankrekening misschien liever niet om games te spelen
 • Een bankrekening is vereist voor alle spelers
 • Sommige banken kunnen directe overboekingen in twijfel trekken en het account van de speler in de wacht zetten totdat de klantenservicemedewerker met de gebruiker heeft gesproken
Voors en tegens met geldoverdracht
Procedure voor het openen van een geldoverboekingsrekening

Procedure voor het openen van een geldoverboekingsrekening

Omdat overboekingen rechtstreeks tussen banken en bankrekeningen plaatsvinden, worden ze beveiligd door de beveiligingssystemen. Banken gebruiken enkele van de meest geavanceerde en strikte versleutelingen om ervoor te zorgen dat hun geld en dat van hun klanten veilig blijven.

Hoe maak je een account aan

Om een rekening te openen, moet de speler met zijn identiteitsbewijs naar de bank gaan. Het kan meestal binnen enkele minuten worden gedaan en de speler kan het gebruiken op online gokplatforms. De gokker moet dan na registratie zijn bankrekening koppelen aan de online gokrekening van zijn keuze. De procedure is meestal snel en kan worden voltooid op een computer of op een mobiele telefoon.

Het gebruik van de betaalmogelijkheid zonder bankrekening is niet mogelijk. Gebruikers moeten meerderjarig zijn om de benodigde identiteitsdocumenten te verkrijgen die de bank nodig heeft. Het hebben van een geldtransferaccount heeft een aantal nadelen. De meeste banken eisen van gebruikers dat ze een bepaalde tijd actief zijn. Accounts van spelers kunnen worden verwijderd als ze voor een langere periode inactief blijven. Om hun geld terug te krijgen, moeten ze naar de bank gaan of de klantenservice bellen.

Procedure voor het openen van een geldoverboekingsrekening
Opties voor klantenondersteuning via overboeking

Opties voor klantenondersteuning via overboeking

Klanten worden door de klantenserviceafdelingen van de meeste banken zeer gewaardeerd. Het is eenvoudig voor spelers om contact op te nemen met de bank of de wedrekening. In het geval van een gemiste storting, moet de speler eerst de wedaccount bellen om te zien of hij het geld heeft ontvangen. Als dat niet het geval is, moet de gamer contact opnemen met zijn bank voor meer informatie. Opnames kunnen ook worden aangehouden als de bank de identificatie van de speler wil verifiëren. De meeste taken kunnen worden uitgevoerd zonder dat u naar de bank hoeft.

Elke bank heeft zijn eigen contactpersoon. Maar de speler moet het volgende zoeken:

 • De veelgestelde vragen van de website
 • Social media pagina's
 • Ondersteuning e-mail:
 • Nummers bellen
 • Live chat
Opties voor klantenondersteuning via overboeking