Esports-bookmakers die Litecoin accepteren

Het gebruik van fiat-valuta voor online transacties lijkt nogal alledaags. Vergeet niet dat inflatie in de loop van de tijd in waarde daalt. Cryptocurrencies zijn echter de toekomst omdat ze geen beperking hebben in wanneer en hoe ze te gebruiken. Sterker nog, digitale munten zullen waarschijnlijk meer waarderen. Litecoin (LTC) vertegenwoordigt ook de toekomst.

Gebruikers kunnen het zonder tussenpersonen inwisselen. Vergeet creditcards en bankoverschrijvingen; LTC is handiger voor esports-weddenschappen. Soms kunnen de traditionele betaalmethoden problemen veroorzaken als je ze gebruikt bij online bookmakers. Als je in een land woont waar weddenschappen sterk worden beperkt, overweeg dan om te investeren in een degelijke VPN en meld je aan bij een Litecoin-bookmaker (bekijk onze top 10 lijst met de beste aanbevelingen). Op die manier zult u genieten van wedden met LTC, waar u ook bent.

Esports-bookmakers die Litecoin accepteren
Over Litecoin

Over Litecoin

Vanaf januari 2022 is Litecoin 's werelds 21e grootste digitale valuta volgens marktkapitalisatie, geprijsd op $ 148,57. Het is een nietje geworden voor veel crypto-enthousiastelingen vanwege zijn groeiende populariteit. Litecoin is een altcoin (alternatieve cryptovaluta) gelanceerd op 13 oktober 2011 door Charlie Lee, die als engineer bij Google werkte.

Het is een afgeleide van de Bitcoin-codebase, maar is afzonderlijk gewijzigd. Net als elke andere virtuele munt gebruikt LTC een gedecentraliseerd betalingsnetwerk dat niet wordt beheerd door een persoon of een overheidsinstantie. In contrast met Bitcoin, dat is gebaseerd op SHA-256, gebruikt Litecoin Scrypt als een proof-of-work-algoritme en heeft het een snellere blokgeneratiesnelheid.

Litecoin beschikt over MIT-licentie, een gratis softwarelicentie van het Massachusetts Institute of Technology. Het kan overal ter wereld worden gebruikt, waardoor peer-to-peer-transacties tussen individuen, handelaren en investeerders mogelijk zijn. Tegenwoordig accepteren tal van bookmakers deze betalingsoptie voor esports. Door de grotere blokken zijn Litecoin-transacties sneller en goedkoper.

Bij gebruik als een stortingsmethode op een goksite voor esports, LTC kan ongeveer 3 minuten duren om te verwerken, terwijl Bitcoin ongeveer 6 minuten duurt. Het Bitcoin-netwerk is drukker en sommige transacties kunnen een heel uur duren. Aan de andere kant zijn de LTC-kosten een tiende van die van Bitcoin, waardoor het de betere optie is voor snelheids- en prijsbewuste sportgokkers.

Over Litecoin
Litecoin gebruiken bij online bookmakers

Litecoin gebruiken bij online bookmakers

Uw storting moet afkomstig zijn van een LTC-portemonnee, hoewel u deze niet rechtstreeks aan een bankrekening kunt koppelen. U kunt de portemonnee echter met een creditcard financieren vanuit een andere crypto-portemonnee of uitwisselingsplatform. Om te beginnen met wedden op Litecoin esports, zoek je een bookmaker die deze digitale munt ondersteunt. Als je twijfelt, reken dan op onze top 10 bookmakers met Litecoin die door experts zijn geverifieerd op transparantie, eerlijkheid en veiligheid.

Hoe maak je een directe storting met Litecoin

Na het vinden van een goede Litecoin site voor esports-weddenschappen, moet het financieren van uw account eenvoudig zijn. Volg de onderstaande stappen.

 1. Log in op het eSports-weddenschapsaccount
 2. Kies een eSport-game waarop je wilt wedden en klik op spelen
 3. U wordt doorgestuurd naar een stortingspagina
 4. Selecteer Cryptocurrency en vervolgens Litecoin als uw stortingsmethode
 5. Log op een pop-uppagina in op uw Litecoin-portemonnee
 6. Voer het bedrag in dat u naar de bookmaker wilt overboeken als uw bankroll
 7. Klik in uw LTC-portemonnee op de verzendknop
 8. Voltooi de verificatie op het scherm om de transactie af te ronden

Litecoin-overdrachten zijn direct en u wordt doorgestuurd naar een bevestigingspagina. U ontvangt een betalingsbewijs op uw e-mailadres. Het geld is beschikbaar op je esports-account, dus je kunt meteen beginnen met wedden. Zorg ervoor dat u het minimaal toegestane stortingsbedrag van de bookmaker kent voordat u een storting doet. Bij Litecoin is er geen vaste dagelijkse stortingslimiet. Je kunt dus elk bedrag zo vaak storten als je wilt.

Litecoin gebruiken bij online bookmakers
Hoe u geld kunt opnemen met Litecoin

Hoe u geld kunt opnemen met Litecoin

Omdat je de Litecoin-betaaloptie al voor esports hebt gebruikt, kun je je winsten snel uitbetalen in je LTC-portemonnee. Dit is iets dat je op je smartphone kunt doen, omdat de beste Litecoin-bookmakers mobielvriendelijk zijn. Zorg ervoor dat u de juiste bestemming of het juiste adres invoert, aangezien elke overboeking die u doet onomkeerbaar is. Voer de volgende stappen uit om met deze betaalmethode winsten van je eSports-account te verplaatsen.

 1. Klik op de bookmaker-site op het gedeelte uitbetalingen
 2. Kies Litecoin als uw betaalmethode
 3. Ga naar je LTC-portemonnee en kopieer het adres of scan de QR-code met je smartphone
 4. Plak het adres in het opnamegedeelte van de bookmaker
 5. Specificeer het bedrag voor opname, rekening houdend met de minimale en maximale drempel van de bookmaker
 6. Kijk of alle details correct zijn voordat je op de verzend-/verzoekknop drukt
 7. Er verschijnt een bevestigingsbericht op het scherm

Zodra de esports-aanbieder uw verzoek bevestigt, ontvangt u geld in uw LTC-portemonnee. U kunt het gebruiken voor online betalingen of het omzetten in fiatgeld via beurzen die dergelijke conversies ondersteunen. Nogmaals, Litecoin legt geen transactielimieten op, maar u moet voldoen aan de limieten van de bookmaker. Opnames van Litecoin mogen niet langer dan twee uur duren.

Hoe u geld kunt opnemen met Litecoin
Voors en tegens met Litecoin

Voors en tegens met Litecoin

Historisch gezien hebben mensen de overheid vertrouwd om valuta uit te geven, maar Litecoin is ontstaan door mijnbouw. Het aantal LTC-munten in omloop staat vast. Miners gebruiken rekenkracht om transacties aan de blockchain toe te voegen. Als een op blockchain gebaseerde virtuele valuta heeft Litecoin de volgende voor- en nadelen.

Pluspunten

 • Het biedt enkele van de snelste digitale transacties
 • Lage kosten
 • Houdt eSports-weddenschappen privé en anoniem
 • Eersteklas online beveiliging
 • Omzeilt geografische beperkingen

nadelen

 • Litecoin-prijs keldert regelmatig wanneer de crypto-industrie tegenslagen lijdt
 • Het is niet gemakkelijk om aan een betrouwbare Litecoin-bookmaker te komen
Voors en tegens met Litecoin
Proces voor het openen van een Litecoin-account

Proces voor het openen van een Litecoin-account

Technisch gezien zijn er geen leeftijdsbeperkingen voor het verwerven van Litecoin. Op gevestigde crypto-uitwisselingen zoals Coinbase kunnen gebruikers van 18 jaar of ouder echter alleen LTC minen en verhandelen. Voor andere manieren om LTC-tokens te kopen, hoeven gebruikers niet ouder dan 18 jaar te zijn. Bovendien hebt u geen bankrekening nodig om Litecoin te gebruiken. Zoals eerder vermeld, is Litecoin beschikbaar via crypto-handelsplatforms en beurzen zoals Binance en CoinbasePro. Handelaren wisselen meestal zowel traditionele valuta als andere cryptocurrencies in voor Litecoin. Zodra u LTC hebt aangeschaft, kunt u deze opslaan in uw LTC-portemonnee of een portemonnee met meerdere munten.

LTC-portemonnee instellen

Houd bij het kiezen van een portemonnee om Litecoins in op te slaan rekening met veiligheid en gemak. Wanneer u zich registreert bij een aanbieder van digitale portemonnees, moet u het volgende verstrekken:

 • Door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs/rijbewijs/paspoort
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • Geboortedatum
 • Huidige adres
 • Selfie foto

U kunt het in dit eenvoudige proces instellen.

1. Download de portemonnee-app van Google Play of AppStore
2. Registreer je met je mobiele nummer, e-mailadres of Facebook-account
3. Geef persoonlijke gegevens op om uw identiteit te verifiëren
4. Stel een pincode en een sterk wachtwoord in

U kunt de portemonnee ook op het bureaublad openen. Aanmelden voor een Litecoin-portemonnee is gratis. Eenmaal ingesteld, kunt u de munten gemakkelijk vasthouden, kopen, verkopen of gebruiken voor esports-weddenschappen. Pas op voor crypto-zwendel die Litecoin-gebruikers aanmoedigen om alleen in bepaalde bedrijven te investeren om dergelijke schema's abrupt te beëindigen. De oplichters verdwijnen meestal nadat ze nietsvermoedende gebruikers hebben opgelicht.

Proces voor het openen van een Litecoin-account
Opties voor Litecoin-klantenondersteuning

Opties voor Litecoin-klantenondersteuning

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met een Litecoin-uitwisselingsplatform:

 • E-mail
 • Online contactformulier
 • Live agenten
 • Ondersteuning voor sociale media

Voor een snelle reactie dien je verzoeken in via het e-mailadres dat je hebt gebruikt om je aan te melden op het uitwisselingsplatform. Meestal moet u een categorie vragen kiezen. Wees zo gedetailleerd mogelijk.

Opties voor Litecoin-klantenondersteuning