Esports-bookmakers die Dogecoin accepteren

Inmiddels is duidelijk dat je met cryptocurrencies betalingen kunt doen op online eSports goksites. Niet alle aanbieders staan echter online eSports-weddenschappen met Dogecoin toe. Als u een platform vindt dat deze digitale munt accepteert, geeft deze gids u alle informatie die u nodig hebt.

Dogecoin heeft een gedecentraliseerd systeem en heeft geen controle van de overheid. Het maakt niet uit waar je gokt, het netwerk is hetzelfde. Esports-weddenschappen via Dogecoin houden uw online identiteit verborgen, omdat u uw echte identiteit niet hoeft op te geven bij het financieren van uw gokaccount. Ontdek hoe het werkt op websites voor eSports-weddenschappen.

Esports-bookmakers die Dogecoin accepteren
Alles wat u moet weten over Dogecoin

Alles wat u moet weten over Dogecoin

Dogecoin (DOGE) is een open-source cryptocurrency-derivaat van Luckycoin op basis van Litecoin. Het proof of work-mechanisme maakt gebruik van scripttechnologie. De munt werd op 6 december 2013 gelanceerd door twee software-ingenieurs: een in Portland, Oregon gevestigde IBM-programmeur Billy Markus en zijn vriend Jackson Palmer, een productmanager van Adobe Inc. uit Sydney, Australië.

Hoewel het begon als een grap, met het logo van de Shiba Inu-hond, trok DOGE geleidelijk de massa aan en bereikte in mei 2021 een marktkapitalisatie van meer dan $ 85 miljard.

Jackson Palmer wilde de draak steken met cryptogeld hype, en mensen noemden hem een sceptische analist. Zijn tweets kregen veel positieve feedback toen hij Dogecoin.com introduceerde.

Ondertussen probeerde Billy Markus een cryptocurrency te ontwikkelen, maar zijn marketinginspanningen waren vruchteloos. Hij stak zijn hand uit naar Plamer en maakte gebruik van de Dogecoin-buzz om software te verkopen die nu de echte Dogecoin is.

Alles wat u moet weten over Dogecoin
Is Dogecoin een populaire cryptocurrency?

Is Dogecoin een populaire cryptocurrency?

Dogecoin is een wereldwijde munt en kan worden gebruikt als een betaalmethode voor gokken op esports. Het groeiende gebruikersbestand kan worden toegeschreven aan de lucratieve investeringsmogelijkheden. In tegenstelling tot Bitcoin heeft Dogecoin een opzettelijk hoog aanbod. Bijna alle crypto-mogelijkheden, van vrije markten tot crypto-wallets en -beurzen, ondersteunen de handel met DOGE.

Het blijkt een populaire stortingsmethode te zijn in landen die online gokken nog niet hebben gelegaliseerd. Naast anonimiteit is DOGE sterk versleuteld met minimale kans om gehackt te worden.

Met Dogecoin kunnen eSports-gokkers gemakkelijk en snel geld op hun rekeningen storten. Elke munt heeft een specifieke waarde en esports-gokkers kunnen ze gebruiken om in te zetten op hun favoriete esports-games van CS: GO, DOTA2, LoL, enz.

Is Dogecoin een populaire cryptocurrency?
Hoe te storten met Dogecoin

Hoe te storten met Dogecoin

Controleer voordat u een storting doet of er een nieuwe speler is bonuscodes en andere promoties. Volg daarna, wanneer u klaar bent, deze instructies:

 • Open een account bij een eSports bookmaker en log in
 • Zorg ervoor dat de site DOGE accepteert. Bovendien zou Dogecoin moeten verschijnen op de lijst met beschikbare betalingsopties in het kassiergedeelte.
 • Navigeer naar het deposito-tabblad en klik op 'Dogecoin' als uw favoriete stortingsmethode
 • U ziet een nieuw venster waar u de transactie kunt starten
 • Geef uw Dogecoin-portemonneeadres en inloggegevens op
 • Scan de QR-code van de esports-operator of voer het adres van hun digitale portemonnee in
 • Voer bij DOGE het bedrag in dat u wilt storten. Sommige sites zullen u vragen om het bedrag in USD op te geven en het om te zetten in DOGE
 • Bevestig de transactie en klik op verzenden
 • Je wedsaldo wordt binnen een paar minuten weergegeven

Dogecoin gebruiken op Esports-websites

De Dogecoin wordt elke minuut gedolven en wordt opgeslagen in een crypto-portemonnee. Deze portemonnee kan niet worden gekoppeld aan een bank omdat bijna alle landen geen formeel regelgevend beleid hebben voor DOGE.

Met Dogecoin als stortingsmethode voor esports, maak je een gratis transfer naar een esports bookmaker. Als er een vergoeding is, is het aan de gokwebsite, wat zeldzaam is. U kunt transacties uitvoeren met elk bedrag met DOGE, maar zorg ervoor dat het binnen de stortingslimiet van de exploitant valt.

Hoe te storten met Dogecoin
Hoe u geld kunt opnemen met Dogecoin

Hoe u geld kunt opnemen met Dogecoin

Hoewel stortingen van Dogecoin relatief sneller zijn dan opnames, zijn de twee processen praktisch identiek. Maar elke eSports-goksite heeft een minimale en maximale opnamelimiet per dag, week of maand. De procedure ziet er als volgt uit:

 • Ga naar je esports-bookmaker en log in op je account
 • Ga naar het betalingsgedeelte en klik op 'Opnames'
 • Kies Dogecoin als uw manier van uitbetalen
 • Kopieer uw Dogecoin-portemonnee-adres en voer het in op de opnamepagina
 • Voer het uitbetalingsbedrag in
 • Druk op de valideerknop en wacht tot je Dogecoins arriveren
Hoe u geld kunt opnemen met Dogecoin
Dogecoin Intrekkingstijdstip en kosten

Dogecoin Intrekkingstijdstip en kosten

Als je je afvraagt hoe snel het uitbetalen gaat, is het antwoord dat het ervan afhangt. Het is natuurlijk sneller dan standaard bankmethoden, maar pas nadat de esports-site uw opname heeft goedgekeurd. Het kan tot 48 uur duren voordat de site uw inloggegevens heeft geverifieerd.

Er is geen vertraging in het blockchain-systeem omdat het Dogecoin-grootboek talloze transacties per minuut verwerkt. In het ideale geval zou u de winst binnen een dag of twee op uw account verwachten.

Het goede nieuws is dat het Dogecoin-systeem geen verwerkingskosten in rekening brengt voor opnames van esports-gokken. Een bookmaker brengt alleen een vergoeding in rekening tijdens een inter-crypto-uitwisseling, die verwaarloosbaar zal zijn.

Dogecoin Intrekkingstijdstip en kosten
Voors en tegens met Dogecoin

Voors en tegens met Dogecoin

Een enorme cryptogemeenschap ondersteunt DOGE. U kunt vrijelijk met de munt wedden als uw land online gokken heeft gelegaliseerd. Als weddenschappen in uw regio beperkt zijn, gebruik dan VPN bij een Dogecoin eSports-website. Lees over de voor- en nadelen van het gebruik van DOGE voor wedden op esports.

Pluspunten

 • Gemakkelijke, snelle en veilige transacties
 • Volledige anonimiteit
 • Geen mijnbouwlimieten
 • Gedecentraliseerde uitwisselingscompatibiliteit
 • Toegang tot speciale cryptobonussen
 • Spelers krijgen gemakkelijk meer DOGE na het winnen van weddenschappen

nadelen

Hoewel investeren in DOGE veel voordelen heeft, lijkt de munt in de problemen te komen vanwege een paar negatieve factoren.

 • Hoewel het leuk is, is het niet echt innovatief
 • Geen voorraadlimieten
 • Het is gerelateerd aan pomp-en-dump-schema's
Voors en tegens met Dogecoin
Dogecoin-account openen proces

Dogecoin-account openen proces

De eerste stap om DOGE te gebruiken om online in te zetten, is door de munten te kopen. Cryptocurrency is geen fiatgeld, dus het is onmogelijk om een financiële instelling binnen te lopen en wat te kopen. Het proces van het verwerven van Dogecoins wordt online uitgevoerd.

Begin door te registreren bij een betrouwbaar crypto-uitwisselingsplatform zoals Binance. Wacht tot je profiel is geverifieerd via e-mail. Vervolgens kunt u door de beschikbare crypto's op de open markt bladeren en zien of DOGE het waard is om in te investeren.

Het is mogelijk om DOGE te kopen met internationaal geaccepteerde debet- en creditcards. Als alternatief kunt u Bitcoin, Ethereum of Rippel inwisselen voor Dogecoin. Zodra de munten klaar zijn voor overdracht, slaat de exchange ze op in uw portemonnee en wordt er geen dubbeltje in rekening gebracht.

Dogecoin-account openen proces
Hoe een digitale Dogecoin-account in te stellen

Hoe een digitale Dogecoin-account in te stellen

Je moet waarschijnlijk een portemonnee maken met een wachtwoord dat je online gaat gebruiken bij het financieren van je eSports-weddenschapsaccount. Je hebt hiervoor geen bankrekening nodig en er is geen leeftijdsgrens. De stappen voor het openen van een digitale portemonnee zijn als volgt.

 1. Zoek een gerenommeerde en geverifieerde crypto-uitwisseling en meld u aan
 2. Kies een geschikte Dogecoin portemonnee (MultiDoge/full of Dogecoin Core/light) en volg de richtlijnen voor het openen ervan
 3. Download de Dogecoin portemonnee-app op je smartphone
 4. Open de applicatie
 5. Selecteer de cryptocurrencies die u gaat gebruiken en noteer het stortingsadres
 6. Verifieer uw adres
Hoe een digitale Dogecoin-account in te stellen
Opties voor klantenondersteuning van Dogecoin

Opties voor klantenondersteuning van Dogecoin

Aanbieders van Dogecoin-portemonnee kunnen op de volgende manieren rechtstreeks op hun webpagina's worden gecontacteerd:

 • Live chat
 • E-mail
 • Help/FAQ-pagina

Gedetailleerde handleidingen beantwoorden problemen zoals het gebruik, de prijsstelling en facturering van de cryptovaluta op de uitwisselingssite. Omgekeerd, gelicentieerde Dogecoin esports goksites om een onberispelijke klantenservice te bieden. Daarnaast kan de supportafdeling beschikken over een telefoonlijn om ervoor te zorgen dat urgente zaken zo snel mogelijk worden opgelost.

Opties voor klantenondersteuning van Dogecoin