Onmiddellijke opnames

Een instant opname bookmaker is er een die spelers hun winsten laat opnemen en binnen 24 uur laat uitbetalen. De tijd die nodig is, hangt sterk af van het casino of de eSports-weddenschapssite die wordt gebruikt en het land waarin de speler is gevestigd. Op dit moment zijn er slechts enkele online eSport-weddenschappen die onmiddellijke opnames toestaan in de VS en Australië.

Om de juiste site voor onmiddellijke opname te vinden, wordt het aanbevolen dat gebruikers de tijd nemen om hun due diligence te doen. Door gebruikersrecensies te lezen, krijgt u een duidelijk idee van hoe snel elke site uitbetaalt. Het is niet altijd mogelijk om de efficiëntie van het opnameproces eenvoudig af te leiden uit de tijdschalen die door de site worden verstrekt.

Sommigen beloven onmiddellijke opname binnen 24 uur, maar het kan langer duren dan dat. Sommigen zeggen misschien 72 uur, maar het kan direct zijn. Het wordt ook beïnvloed door het type overdrachtsmethode dat de speler gebruikt. Soms is de enige manier om het echt te weten, het uit te proberen.

Online wedden op esports is enorm populair geworden en daarom is het zo belangrijk voor spelers om ervoor te zorgen dat ze de juiste site gebruiken - een die hun transacties snel en efficiënt zal verwerken.

Section icon
Beste eSport-wedsites voor onmiddellijke opname 2021

Beste eSport-wedsites voor onmiddellijke opname 2021

Onmiddellijke opname is beschikbaar bij een aantal van de beste goksites voor esports.

 • 1xBetDe snelste opnamemethode is Bitcoin, waarbij transacties binnen 15 minuten kunnen worden voltooid.

 • Betfair is een topsite met een Fast Funds-optie waar geld binnen enkele seconden naar een bankrekening kan worden gestuurd. Dit werkt voor klanten die een Visa-betaalpas of een prepaidkaart hebben.

 • Paddy Power biedt sinds 2019 onmiddellijke opnames aan. Nogmaals, het is voor klanten die een Visa-betaalkaart of prepaidkaart gebruiken.

 • Ladbrokes biedt de Fast Funds-optie voor gebruikers van Visa Debit, maar gebruikt het woord 'instant' niet. Het proces werkt nog steeds binnen een paar uur.

 • Koraal biedt Fast Funds-opnames aan met een maximumbedrag van £ 2000 en stelt dat het geld binnen vier uur moet zijn ontvangen.

 • William Hill heeft een Visa Direct-systeem voor een opnametijd van vier uur.

 • BetwayDe snelle optie is een opname naar een webportemonnee, waar het tot 24 uur kan duren voordat deze op de rekening verschijnt.

 • Bet365 heeft de optie instant visa debitering met een veel hoger maximumbedrag dan bij andere methoden.

 • rivaal is een site waar de snelste optie een ewallet is zoals Skrill en het duurt maximaal 24 uur.

 • 22weddenschap biedt ook snelle ewallet-opties voor een opname binnen 24 uur.

Beste eSport-wedsites voor onmiddellijke opname 2021
Waarom doen sommige bookmakers er zo lang over om uit te betalen?

Waarom doen sommige bookmakers er zo lang over om uit te betalen?

Sommige eSports-weddenschappen hebben niemand die de klok rond geld opneemt en als ze dat niet doen, zou dit een rode vlag voor de klant moeten zijn, ze nemen tenslotte graag de klok rond geld aan. Ze moeten in staat zijn om opnameverzoeken onmiddellijk te verwerken.

In sommige gevallen heeft de klant misschien niet het juiste verificatieproces doorlopen en als deze stappen nog steeds niet zijn uitgevoerd, wil de site mogelijk meer informatie krijgen voordat het opnameverzoek wordt verwerkt. Voorbeelden van identiteitsbewijzen die ze mogelijk nodig hebben, zijn paspoort, rijbewijs en adresbewijs. Het is een goed idee om ervoor te zorgen dat deze stappen zo vroeg mogelijk worden voltooid, zodat er geen wachttijd is wanneer een opname nodig is.

De klant moet ook erg op zijn hoede zijn voor sites die meer dan een dag nodig hebben om een opnameverzoek te verwerken. Sommigen van hen stellen betalingen uit om te proberen spelers aan te moedigen door te gaan met wedden met de winst in plaats van deze over te schrijven naar een externe rekening. Er is geen goede reden voor een website om meer dan een dag nodig te hebben om uit te betalen, dus zodra een speler een site tegenkomt die dat wel doet, moeten ze gewoon de account legen en een andere site zoeken.

Waarom doen sommige bookmakers er zo lang over om uit te betalen?
Kun je elk bedrag opnemen van een goksite?

Kun je elk bedrag opnemen van een goksite?

Er zijn enkele sites die een limiet kunnen stellen aan het bedrag dat de gebruiker op elk moment kan opnemen. Het is een goed idee om dit van tevoren te controleren voordat u de site gaat gebruiken. Als er bijvoorbeeld een opnamelimiet van £ 50 is, maar de gebruiker heeft £ 100, dan betekent dit meerdere opnames om bij hun eigen geld te kunnen komen.

Ervoor zorgen dat ze de snelste opnamemethoden hebben, is een goed idee voor iedereen die een eSports-weddenschapssite gebruikt. Er zijn twee elementen aan de snelheid van een opname. De eerste is de tijd die de site nodig heeft om het verzoek te verwerken. De tweede is de tijd die de gekozen opnamemethode nodig heeft om het verzoek aan het einde te verwerken.

Een eWallet wordt beschouwd als een van de snelste opties en PayPal valt in deze categorie, maar is alleen echt beschikbaar in het VK en Europa. Er is momenteel geen eWallet-systeem in de VS. Het volgende snelste systeem is de eTransfer. Dit is een verbinding tussen de handelaar en de bankrekening van de gebruiker. Stortingen en opnames zijn snel en de werkelijke bankrekeninggegevens worden nooit aan de handelaar onthuld.

Kun je elk bedrag opnemen van een goksite?
Voor- en nadelen van bookmakers met uitbetaling in 24 uur

Voor- en nadelen van bookmakers met uitbetaling in 24 uur

Er zijn een paar voor- en nadelen van het gebruik van esport-goksites voor onmiddellijke opname. Aan de positieve kant:

 • Een snelle uitbetaling in 24 uur betekent dat de gebruiker veel sneller over zijn eigen geld kan beschikken. Dit geeft ze dan meer opties om verder te spelen op die site of op een andere site.

 • Het laat zien dat de online goksite voor esport een sterke focus heeft op klantenservice, in plaats van te proberen het geld van hun klant zo lang mogelijk vast te houden.

 • Met zoveel methoden om geld op te nemen van goksites voor esports, is er zeker een snelle methode die geschikt is voor bijna elke klant, zodat niemand langer dan 24 uur op zijn geld hoeft te wachten.

 • Snelle transacties zorgen ervoor dat het geld minder tijd op de site doorbrengt en er zijn minder verleidingen om spontaan te wedden.

Aan de andere kant zijn er nauwelijks nadelen aan een 24-uurs opnamesite, hoewel gebruikers misschien willen overwegen dat dit misschien niet het belangrijkste is aan hun service. Sommige gebruikers geven misschien de voorkeur aan een klantenservice van goede kwaliteit of een breed scala aan esports om op te wedden.

Voor- en nadelen van bookmakers met uitbetaling in 24 uur