Nieuws

May 5, 2022

Team Liquid - het te verslaan team in esports

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Teamvloeistof gaat zeker zijn spieren verder buigen om zijn positie als het meest succesvolle eSports-team te bevestigen. Sinds de opkomst van online eSports-weddenschappen, is dit een van de beste eSports-teams om op te wedden. Met de beste faciliteiten en een rijke pool van talent, lijdt het geen twijfel dat de overheersing van Team Liquid esport hier blijft.

Team Liquid - het te verslaan team in esports

Als dit klinkt als een idee als een eSports-gokker, hier is alles wat je moet weten over Team Liquid en wat je kunt verwachten van de kampioenen in 2022. Maar eerst een beetje geschiedenis over Team Liquid.

Van nederig begin tot glorie

Team Liquid werd in 2000 opgericht door gepensioneerde StarCraft: Brood War pro-speler Victor "Nazgul" Goossens, de huidige CEO en mede-eigenaar, samen met Steven "LiQuiD112" Arhancet en aXiomatic. Het begon als een StarCraft II: Wings of Liberty eSports-team, maar sloeg al snel zijn vleugels uit naar andere divisies.

Vanaf 2020 vermeldde Forbes Team Liquid als het op twee na rijkste eSports-team met een waardering van $ 310 miljoen en een geschatte omzet van $ 28 miljoen. Hoewel het op de derde plaats staat in de lijst van de meest waardevolle outfits, heeft Team Liquid het record voor de hoogste totale teaminkomsten na het domineren van de topcompetities in verschillende divisies.

Games en Toernooien

Een van de voordelen van eSports-gokkers die Team Liquid op hun witte lijst hebben, is het feit dat het koffiebranders heeft in verschillende divisies en deelneemt aan meerdere evenementen. Op het moment van schrijven heeft de outfit 60 kampioenschapspro-atleten in 14 van 's werelds grootste videogames.

In welke games zitten Team Liquid Favorites?

Maar net als elk ander team domineert Team Liquid niet alle games. Dat gezegd hebbende, gokkers die het aan hun favorietenlijst zullen toevoegen, moeten weten in welke titels de outfit het beste past.

Gokkers kunnen nooit fout gaan met het Dota 2-team van Team Liquid. De huidige selectie brengt vijf van de beste Dota 2-spelers van over de hele wereld samen en synchroniseert ze met die perfecte machine. Voor degenen die dol zijn op online wedden op Dota 2, dit zijn de jongens om geld in te steken, gezien de dominantie van Team Liquid sinds het The International 2017 won. Wat Dota 2 betreft, kijkt Team Liquid naar de hoofdprijs, The International XI, maar natuurlijk , er zijn tal van andere evenementen waar het team momenteel bij betrokken is.

Een andere arena waar Team Liquid dominant is, is League of Legends. Het team heeft vier LCS-titels en hoewel de vorm onlangs was ondergedompeld, is Team Liquid een stap voor op het gebied van talentacquisitie. Onlangs werd LoL-zwaargewicht Gabriël "Bwipo" Rau ingelijfd. De Belg brengt een schat aan online battle arena-ervaring met zich mee. Er zijn al verschillende LoL-toernooien waaraan Team Liquid deelneemt, maar de hoogtepunten zijn tijdens het LCS-kampioenschap en uiteindelijk het LoL-wereldkampioenschap van 2022.

Het lijdt geen twijfel dat Valorant een veelbelovende functie heeft, aangezien de FPS-videogame de gelederen blijft beklimmen. Team Liquid stelde snel een selectie samen toen Valorant de eSports-scene betrad. Tegenwoordig is het een van de beste teams om op te wedden als het gaat om Valorant in de eSports-scene. Verwacht dat Team Liquid het opneemt tegen de zwaargewichten in Valorant esports-toernooien, waaronder de langverwachte Valorant Champions 2022.

Andere games waar Team Liquid formidabele roosters heeft, zijn Counter-Strike: Global Offensive, StarCraft, Apex Legends en Fortnite.

Wedden op Team Liquid? Hier zijn de tips

Net als bij traditionele sportweddenschappen, zijn er een paar strategieën om de winkansen te vergroten bij goksites voor e-sport en gokwinkels.

De belangrijkste strategie is om de teams en de lopende en komende toernooien te volgen. In dit geval is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van alle gebeurtenissen in het Team Liquid-kamp. Het kunnen de nieuwste toevoegingen aan de roosters zijn, de huidige vorm van spelers, head-to-head, enz. Let altijd op de huidige vorm van het team en niet op eerdere exploits. Gelukkig heeft Team Liquid een actieve community, zodat gokkers altijd op de hoogte kunnen zijn van recente gebeurtenissen, van resultaten tot transfers.

Het is ook essentieel om het spel te kiezen om verstandig op te wedden. Veel gokkers hebben de neiging om op elk spel te vallen. De experts adviseren gokkers om te wedden op eSports waarmee ze vertrouwd zijn. Ze moeten alles over dat spel begrijpen, van de gameplay en regels tot de gokmarkten en kansen.

Dat is het, mensen, een samenvatting van wat u als gokker van Team Liquid kunt verwachten. Welnu, van alle indicaties is Team Liquid een van de teams om naar te kijken, hoewel niet in alle divisies. Het is een van de beste eSports-teams in Dota 2, CS: GO, Valorant, League of Legends en Rainbow Six Siege. Maar hoewel Team Liquid een tophond is, is het belangrijk om te kijken wat de eSport-wedtips erover zeggen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws