Parimatch verlaat Rusland, breidt uit in India

Nieuws

2022-06-09

Parimatch is een van de beste betrouwbare goksites voor e-sport, waar gokkers altijd kunnen wedden op hun favoriete e-sport, toernooien of voetbalclub. Parimatch biedt live weddenschappen, doorlopend sportnieuws en kampioenschappen. De gokaanbieder biedt ook gedetailleerde statistieken en dagelijkse analyses. Gokkers kunnen inzetten op meer dan twintig sporten uit meer dan vijftig landen. Deze evenementen beslaan meer dan tweehonderd competities met meer dan 500 dagelijkse sportevenementen.

Parimatch verlaat Rusland, breidt uit in India

Beëindiging van activiteiten in Rusland

Na het doorlopen van alle juridische en technische stappen heeft Parimatch Tech zijn merk in Rusland van de markt gehaald. Parimatch Tech kondigde in maart 2022 aan dat het de Russische markt verliet vanwege de invasie van Oekraïne.

In 2016 tekende Betring LLC een samenwerking met Parimatch Tech om het merk Parimatch in Rusland te runnen. Betring kreeg alle rechten om het Parimatch-handelsmerk in Rusland te gebruiken als onderdeel van die overeenkomst. Parimatch Tech, een Oekraïens bedrijf, stuurde Betring beëindigingsdocumenten om te stoppen met het runnen van het merk Parimatch in Rusland. Bovendien moest Betring het gebruik van het Parimatch-handelsmerk in lokale sponsorcontracten beperken.

Deze annulering houdt in dat alle Parimatch-reclamematerialen, emblemen, kleuren, wereldwijde ambassadeurs en slogans in Rusland verboden zijn. Ook is het alle lokale ambassadeurs verboden om Parimatch-branding te gebruiken.

Geen retourdatum in huidig abonnement

Volgens Roman Syrotian, co-chief executive van Parimatch, maakte de oorlog van Rusland tegen het Oekraïense volk en de staat het voor hen onmogelijk om de Russische merk- en digitale oplossingen te gebruiken. Zo heeft Parimatch alle operationele en technische activiteiten stopgezet en zijn handelsmerk ingetrokken.

Maksym Liashko, co-chief executive van Parimatch Tech, was van mening dat het besluit van de raad van bestuur om de Russische markt te verlaten terecht was uitgevoerd. Elk gebruik van het merk Parimatch in Rusland zal worden beschouwd als een schending van intellectueel eigendom. Ze herhaalden dat de beslissing geen restyle of rebranding was. De franchise is volledig stilgelegd.

Beëindiging van teamgeest-partnerschap

Veel esports-organisaties hebben hun activiteiten in Rusland of met Russische organisaties stopgezet of verminderd vanwege de Russische invasie van Oekraïne. Na het vertrek van Parimatch uit de Russische markten, het gokbedrijf en de Russische exportorganisatie Team geest hebben hun samenwerking voortijdig beëindigd.

In januari maakten de bedrijven bekend hun samenwerking te verlengen. Stepan Shulga, hoofd Esports van Parimatch Tech, reageerde op de beslissing en zei dat ze geen wederzijdse claims hebben omdat aan alle verplichtingen van het partnerschap is voldaan. Ze zijn echter van mening dat dit de enige manier was om langs hen heen te komen vanwege de uitdagingen van het werken tijdens het conflict.

Parimatch heeft sindsdien zijn ontwikkelingsdoelen voor esports opgeschort om zijn middelen te besteden aan het helpen van Oekraïne in de strijd. Na de Russische invasie besloot het bedrijf in februari zijn Russische activiteiten stop te zetten. Het Parimatch Tech-platform, dat technologische oplossingen biedt aan operators in het land, is ook inbegrepen.

Evenzo heeft Team Spirit zijn hoofdkantoor verplaatst van Rusland naar Belgrado, Servië. Daarnaast verklaarde de groep dat het plannen om zijn infrastructuur in Moskou uit te breiden voorlopig zou uitstellen.

Parimatch was een eerlijke en betrouwbare partner met wie Team Spirit in alle situaties wederzijds begrip opbouwde, aldus Nikita Chukalin, CEO van Team Spirit. Hij sprak zijn dankbaarheid uit voor drie jaar productief werk namens het team, en deze gedwongen scheiding bracht hen geen vreugde. Het team heeft een duidelijk beeld van de huidige situatie en werkt samen met Parimatch zonder elkaar verwijten te maken.

Aantrekkelijkere gokmogelijkheden in India

Het nieuwe initiatief werd gelanceerd door PMI, een dienstverlenend bedrijf dat Parimatch helpt bij het plannen en implementeren van zijn expansiestrategie. Het bedrijf is verheugd om de game-industrie in het land te zien groeien.

Parimatch Exchange is een nieuwe manier om online te wedden dat is flexibeler, winstgevender en plezieriger. Parimatch heeft de opening aangekondigd van zijn gokbeurs, een online platform dat snel bekend wordt als een nieuw type esport-weddenschappen. Gebruikers hebben meer kansen om in te zetten en te winnen vanwege het brede scala aan beschikbare weddenschappen op de nieuwe markten. De snelheid waarmee weddenschappen worden geaccepteerd, evenals andere functies, zijn uitstekend.

PMI, een dienstverlenend bedrijf dat belast is met het ontwikkelen en implementeren van het uitbreidingsplan van Parimatch, kondigde het nieuwe initiatief aan, wat aangeeft dat de gamingsector in het land in opkomst is. De Parimatch Exchange is een uniek gokplatform dat traditionele en algemene weddenschappen combineert. Het verbetert de doeltreffendheid en efficiëntie van weddenschappen op verschillende manieren.

Betere kansen met Exchange

Er is één zeer aantrekkelijk aspect: men kan een weddenschap afsluiten en een grotere coëfficiënt bieden, maar deze moet worden ondersteund en geëvenaard door een andere speler. Gebruikers profiteren van hoge tarieven en meer transparantie met betrekking tot het aantal mensen dat inzet en het totale ingezette bedrag. De omzet is altijd zichtbaar bij het weergeven van de betaalde bedragen voor het evenement. Als een ander individu graag wil wedden, stelt de uitwisseling klanten in staat om hogere weddenschappen te plaatsen.

Het Parimatch Exchange-platform is aantrekkelijker en efficiënter om te wedden omdat het traditionele en online weddenschappen combineert. Layers en Backers kunnen hun weddenschappen sneller matchen door beide kanten te matchen. Met behulp van de Parimatch Exchange hebben gokkers hun kansen verbeterd en nuttige expertise opgedaan. Het stelt klanten ook in staat om tegen elkaar te wedden, of het evenement nu plaatsvindt of niet, zodra de som van de weddenschap is overeengekomen. De primaire werkingsbasis is vergelijkbaar met die van een effectenbeurs. Klanten wedden op verschillende sportevenementen over de hele wereld.

Laatste nieuws

Op welke eSports-titels moet je wedden?
2023-02-02

Op welke eSports-titels moet je wedden?

Nieuws