Nieuws

February 13, 2024

Ontgrendel het Snow Leopard Pet in Skull and Bones: een felbegeerde metgezel voor je avonturen

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

Als je een fan bent van Skull and Bones, zul je blij zijn te weten dat je een trouw huisdier aan je zijde kunt hebben terwijl je de Indische Oceaan verkent. Hoewel de meeste games een papegaai op de schouder bieden, tilt Ubisoft maatwerk naar een hoger niveau door verschillende unieke huisdieropties aan te bieden.

Ontgrendel het Snow Leopard Pet in Skull and Bones: een felbegeerde metgezel voor je avonturen

Het sneeuwluipaard huisdier

Een van de meest gewilde huisdieren in Skull and Bones is de Sneeuwluipaard. Deze schattige en knuffelige metgezel is niet gemakkelijk te verkrijgen, maar het is zeker de moeite waard.

Hoe de Sneeuwluipaard te ontgrendelen

De enige bekende manier om de Snow Leopard in Skull and Bones te ontgrendelen is door deze te verdienen als een Twitch Drop tijdens de open bètafase van de game. Om dit te doen, moet je je Twitch-account en Ubisoft Connect-accounts gekoppeld hebben. Vervolgens moet je een uur lang kijken naar een samenwerkende streamer die Skull and Bones speelt, zoals BehavingBeardly. Zodra je dit hebt voltooid, kun je naar je Twitch Drops-inventaris gaan en de Snow Leopard claimen.

Het uitrusten van de Sneeuwluipaard

Zodra je de Sneeuwluipaard met succes hebt verkregen, kun je hem uitrusten voor je schip in Skull and Bones. Start eenvoudig het spel op, open de optie om uit te varen en klik op 'Schip beheren'. Van daaruit navigeert u naar 'Cosmetica verzenden' en selecteert u 'Huisdier'. Je zou de Sneeuwluipaard in de lijst met beschikbare huisdieren moeten zien, en je kunt hem nu uitrusten om je te vergezellen op je avonturen.

Beschikbaarheid

Als je tijdens de open bètatest niet aan de vereisten hebt voldaan om Snow Leopard te ontgrendelen, is deze momenteel helaas niet beschikbaar. Er is echter nog steeds hoop dat Ubisoft het in de toekomst als beloning terug kan brengen. Het is ook mogelijk dat ze het uitbrengen als gratis DLC of als betaalde cosmetica. Houd eventuele updates van Ubisoft in de gaten.

Conclusie

Het Sneeuwluipaard-huisdier is een felbegeerde metgezel in Skull and Bones. Hoewel het misschien een uitdaging is om dit te verwerven, is de vreugde om dit schattige wezen aan je zijde te hebben terwijl je over de Indische Oceaan vaart zeker de moeite waard. Als je een fan bent van het spel, zorg er dan voor dat je op de hoogte blijft van alle mogelijkheden om Snow Leopard te ontgrendelen en je spelervaring te verbeteren.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws