Melbet introduceert reeks beloningen

Nieuws

2022-06-23

De website van bookmaker Melbet is een van de meest ongelooflijke locaties voor liefhebbers van sportweddenschappen. Gokkers kunnen met goede kansen gokken en snel geld opnemen. Melbet is een zeer gebruiksvriendelijke website. Na het voltooien van een snel registratieproces, kunnen gebruikers meteen beginnen met wedden. De eerste storting is ook niet extreem laag, namelijk €1.

Melbet introduceert reeks beloningen

Melbet Group heeft een Curaçaose licentie en licenties in verschillende andere landen. De bookmaker kwam voor het eerst op de markt in 2012 en is uitgegroeid tot een van de beste bookmakers in de branche wereldwijd. Het aantal bezoeken per maand wordt geschat op miljoenen. Hoge kansen, snelle opnames en een uitgebreide lijn zijn de kritieke redenen voor de explosieve groei van Melbet Betting Company.

Melbet biedt een geavanceerd en aantrekkelijk gokplatform waar veel vraag naar is onder gamers. De gerenommeerde wedorganisatie biedt een breed scala aan sportweddenschappen aan. De officiële website is beschikbaar in een desktopvorm, een mobiele versie en Android- en iOS-apps. Gebruikers kunnen de applicaties ook downloaden en op hun computer installeren.

India's Melbet Daily Games-toernooi

Melbet Daily Games Tournament is een dagelijkse prijstrekking voor een actief spel in het Fast Games-gedeelte van de promotie-aanbieding van de bookmaker. Hoe meer geld een speler inzet, hoe meer bonuspunten hij zal verzamelen. Deze punten komen dichter bij het winnen van de hoofdprijs van een Apple iPhone 12.
Deze promotie is van toepassing op alle games in het Fast Games-gebied, met uitzondering van:

 • PF dobbelstenen.
 • PF Roulette.
 • PF Pokerlight.
 • Pachinko.
 • Draai en Win.
 • Apen.
 • Geluks wiel.
 • Kroon & Anker.
 • Derby-races.
 • Respin-slot.
 • Roulette.
 • Afrikaans roulette.
 • Greyhound racen.
 • Poker.

Hoe punten worden verdiend

Melbet Daily Games Tournament voert een campagne met 15 prijzen. Een inzet van 100 EUR is 1 punt waard, terwijl een inzet van 200 EUR 3 punten waard is. Spelers die 500 euro inzetten ontvangen 7 punten, terwijl degenen die 1.000 euro inzetten 15 punten ontvangen. Spelers die inzetten van 2.500 en 5.000 EUR ontvangen respectievelijk 40 en 85 punten. Spelers met hogere inzetten verdienen meer punten, waarbij 10.000 EUR 180 punten verdient en 25.000 EUR 450 punten verdient.

Degene die op de eerste plaats eindigt, krijgt een Apple iPhone 12. Andere spelers die op de tweede tot de vijftiende plaats in het klassement eindigen, winnen 10-100 gratis spins voor Lucky Wheel.

Elke dag vindt er een prijstrekking plaats in de gokwinkel. Gebruikers kunnen hun voortgang op het leaderboard online volgen op de promotiepagina. De lijst met titels in de aanbieding kan worden gewijzigd, dus spelers moeten op de hoogte blijven. Om in aanmerking te komen voor het Melbet Daily Games Tournament, moeten individuen geregistreerde gebruikers van het online platform zijn.

De Melbet-accumulator van vandaag

Melbet Accumulator of the Day is een waardevolle functie voor alle fans van accumulatorweddenschappen. Met deze functie kan elke klant zijn inkomen met 10% verhogen als hij wint.

De Melbet Accumulator of the Day-promo is eenvoudig: het online platform biedt gebruikers de mogelijkheid om willekeurig een accumulatorcoupon te selecteren. De elektronische voucher bevat meestal de resultaten van vijf afzonderlijke atletiekevenementen met gunstige kansen. De vennootschap heeft ook een bijkomende coëfficiënt van 1,10 gekregen. Als de inzet wint, ontvangt de speler een extra 10% van de totale inkomsten.

Hoe deel te nemen aan de Melbet-accumulator van de dag

Spelers moeten inloggen op de Melbet-website. Als iemand nog geen account op deze site heeft, moet hij een spelaccount maken. De Accumulator van de Dag vindt u aan de rechterkant van de hoofdpagina van de site. Als iemand de selectie van de bookmaker niet leuk vindt, moeten ze op het dobbelsteensymbool klikken om een ander accumulatoralternatief te zien. Spelers kunnen de coupon zo vaak wijzigen als ze willen totdat ze een geschikte coupon hebben gevonden. De collecties worden dagelijks bijgewerkt.

Accumulator-inzetten kunnen worden verstrekt tijdens het pre-match-evenement en het live-evenement. Spelers Klik op de knop Toevoegen aan weddenschapsbon als ze een korting zien die ze leuk vinden. Dan moet je iets hoger gaan, het inzetbedrag intypen en vervolgens op de optie Plaats een weddenschap klikken. Gebruikers moeten geduld hebben om de accumulatorinzet te kunnen berekenen. Als het een winnaar blijkt te zijn, ontvangt men een extra 10% van hun verdiensten, wat een extra odd van 1,10 is.

Keniaanse zakenman wint KShs 500.000 (4300 USD) in Melbet-promotie

De #TwendeEuroNaMelbet-campagne werd gewonnen door zakenman Ismael Mohammed Ibrahim. Ismael kreeg op de ochtend van 17 maart 2022 een KShs 500.000 (ongeveer 4.000 EUR) cheque overhandigd. De overwinning was voor de promotie tussen april en mei vorig jaar. De winnaar zou een reis voor twee ontvangen om naar het Euro Tournament te kijken. Maar het was niet mogelijk vanwege reisbeperkingen als gevolg van de COVID-19-pandemie.

Volgens Melbet Kenya kozen ze ervoor om Ismael's Euro-reis te vervangen door een AFCON-reis. Ook was het feest even onhaalbaar vanwege reisbeperkingen. Ten slotte zouden ze een besluit nemen om genoegen te nemen met een financiële vergoeding. De aanbieders kwamen bij Ismael aan na een willekeurige trekking.

Ismael was aanvankelijk sceptisch. Maar nadat hij een telefoontje van Melbet had ontvangen, bevestigde hij dat het echt was en beloofde hij het geld te gebruiken om zijn bedrijf te promoten. Hij was opgetogen over de overwinning, die hij als ongelooflijk beschreef nadat hij aanvankelijk vermoedde dat het een list was. Na een telefoontje van Melbet raakte hij er echter van overtuigd dat het waar was.

Laatste nieuws

Op welke eSports-titels moet je wedden?
2023-02-02

Op welke eSports-titels moet je wedden?

Nieuws