Nieuws

February 14, 2024

Laatste tijdperk: prijzen, microtransacties en eerlijke gameplay

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

Het gratis te spelen model is populair geworden in de game-industrie, waarbij veel games microtransacties aanbieden. Dit roept de vraag op: is Last Epoch een gratis te spelen spel? In dit artikel zullen we het prijsmodel van Last Epoch onderzoeken en wat het spelers te bieden heeft.

Laatste tijdperk: prijzen, microtransacties en eerlijke gameplay

Prijzen van het laatste tijdperk

Last Epoch is niet gratis te spelen. Het is een premiumtitel die op Steam te koop is voor $ 34,99. De standaardeditie bevat een bonushuisdier genaamd Golden Guppy the Baby Chronowyrm. Het is belangrijk op te merken dat huisdieren puur cosmetisch zijn en geen gameplayvoordelen bieden.

Voor spelers die op zoek zijn naar extra content is er een Deluxe Edition voor $ 49,99. Deze editie bevat een Adolescent Chronowyrm-huisdier, een Fallen Ronin-pantserset, een Firefly's Refuge-cosmetisch portaal, een digitale soundtrack en 50 Epoch-punten die je kunt besteden in de in-game winkel.

De Ultimate Edition, die $ 64,99 kost, bevat alles van de Deluxe Edition, evenals de Adult Chronowyrm- en Twilight Fox-huisdieren, een Temporal Guardian-pantserset, een Celestial Way-portaal en 100 Epoch Points.

Microtransacties

Ondanks dat het niet gratis te spelen is, biedt Last Epoch wel microtransacties. Deze microtransacties zijn echter beperkt tot cosmetische items en bieden geen gameplayvoordelen. Spelers kunnen Epoch Points kopen met echt geld, maar ze kunnen deze niet gebruiken om karakterklassen te ontgrendelen of vaardigheden te upgraden.

Eerlijke gameplay

De ontwikkelaars van Last Epoch, Eleventh Hour Games, benadrukken dat de game geen pay-to-win-mechanismen heeft. Ze streven ernaar een eerlijke omgeving voor alle spelers te creëren en zullen nooit gameplayvoordelen aanbieden in ruil voor echt geld.

Conclusie

Concluderend: Last Epoch is geen gratis te spelen game. Het is een premiumtitel waarvan verschillende edities te koop zijn. Hoewel er microtransacties aanwezig zijn, zijn deze beperkt tot cosmetische items en hebben ze geen invloed op de gameplay. Spelers kunnen genieten van een eerlijke spelervaring zonder dat ze extra geld hoeven uit te geven aan voordelen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws