Nieuws

February 16, 2024

Beheers de epische baasgevechten in Granblue Fantasy: Relink

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

In Granblue Fantasy: Relink is een van de meest opwindende en belangrijkste aspecten van je avontuur het vechten tegen enorme bazen. Elke baas heeft zijn eigen unieke aanvallen, mechanismen en beloningen. Hoewel sommige bazen gemakkelijker worden naarmate je sterker wordt, vormen andere altijd een bedreiging. In dit artikel geven we een uitgebreide lijst met alle bazen die je in het spel kunt tegenkomen.

Beheers de epische baasgevechten in Granblue Fantasy: Relink

Lijst met bazen

Granblue Fantasy: Relink bevat in totaal 33 unieke bazen verdeeld over 76 Boss-missies. Houd er rekening mee dat deze lijst de afleveringen van het hoofdverhaal uitsluit waarin veel bazen voor het eerst verschijnen. De bazen zijn gegroepeerd op basis van het tabblad Vijanden in elke zoektocht en de daar opgegeven namen. Met deze aanpak kunnen we bazen met vergelijkbare mechanismen groeperen, zoals Tayu'itar en Tayu'itar MKII. Nihila-bazen worden echter als verschillend behandeld vanwege hun aanzienlijk andere mechanica dan hun reguliere versies.

Bazen in trotse missies

Hoewel de meeste bazen in alle drie de skyfarer-niveaus te vinden zijn, zijn er een paar bazen die exclusief zijn voor de zwaarste uitdagingen van het spel, de Proud Quests. Deze speurtochten bieden spelers een unieke en uitdagende ervaring. Hier is een lijst met alle bazen in Granblue Fantasy: Relink en de speurtochten waar je ze kunt tegenkomen:

  • Baas 1: Quest 1
  • Baas 2: Quest 2
  • Baas 3: Quest 3
  • Baas 4: Quest 4
  • Baas 5: Quest 5

Conclusie

Vechten tegen bazen in Granblue Fantasy: Relink is een opwindende ervaring. Met een grote verscheidenheid aan bazen, elk met zijn eigen mechanismen en beloningen, worden spelers voortdurend uitgedaagd en beloond voor hun inspanningen. Of je nu tegenover een bekende baas staat of een nieuwe tegenkomt, de spanning van de strijd is altijd aanwezig. Dus bereid je voor, verzamel je team en begin aan een episch avontuur vol epische baasgevechten!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws