1xBet Recente Esports-weddenschappen

Nieuws

2022-10-06

1xBet wordt de officiële gokpartner van TSM in India

1xBet, een van de top eSport-weddenschappen, breidt zijn eSports-sponsorlijst voortdurend uit. Dit keer zijn de bookmaker en TSM, een Amerikaanse eSports-organisatie, een overeenkomst van een jaar overeengekomen. De overeenkomst wees 1xBet aan als de erkende gokpartner voor de categorie Battlegrounds Mobile India. 

1xBet Recente Esports-weddenschappen

Als gevolg hiervan zal het uniform van het team nu het 1xBet-embleem hebben. Er zal ook een promotiecampagne worden uitgevoerd met in de hoofdrol TSM BGMI-spelers. Daarnaast zullen de evenementen verschillende freebies op sociale media organiseren voor hun volgers.

1xBet Volgens woordvoerder Alex Somers is TSM BGMI een jong team met serieuze ambities. Het team heeft dit jaar al prijzen gewonnen bij belangrijke eSports-competities. TSM behoort tot de topconcurrenten in de BGMI-discipline, zoals blijkt uit hun meest recente overwinning in de Nodwin x Loco All-Stars Invitational.

Van hun kant zei TSM SVP van Sales Ned Watkins dat ze verheugd waren om te gaan werken met het gokbedrijf 1xBet. Net zoals het eSports-team een van de leiders is bij BGMI, weet iedereen dat dit bedrijf een leider is op de internationale gokmarkt. Als gevolg hiervan zullen Esports-fans in India binnenkort getuige zijn van de vruchten van de samenwerking van 1xBet en TSM BGMI.

OG Esports-partners met 1xBet

De bookmaker en het beste eSports-team hebben onlangs een samenwerking getekend. Door de relatie blijft OG eersteklas videomateriaal produceren, waaronder de Road to De internationale series en andere inhoud met betrekking tot het merk 1xBet.

Op hun Dota 2 en CS: GO rooster t-shirts en jacks, Team OG zal het 1xBet-logo dragen. Het bedrijf verklaarde dat, omdat het zijn inhoudsaanbod zal verbeteren, zijn nieuwe partner in de toekomst cruciaal zal zijn. 

Volgens Alex Sommers, vertegenwoordiger van 1xBet, geloven ze dat de organisatie de inzet van honderdduizenden supporters in alle uithoeken van de planeet heeft bereikt. De prestaties zijn te danken aan hun overwinning op The International, slechts een jaar na de oprichting.

Sommers merkte verder op dat OG de passie van fans kan aanwakkeren vanwege uitstekende uitvoeringen en originele perspectieven op CS: GO en Dota 2. De bookmaker is ervan overtuigd dat er een prachtig avontuur in het verschiet ligt dat spectaculaire overwinningen zal markeren.

1xBet wordt de officiële sponsor van de MIBR

Een van de toonaangevende eSports-teams in Brazilië, MIBR, heeft de bookmaker aangekondigd als hun nieuwe sponsor. De hoofdsponsor van het team zijn, verbetert de betrokkenheid van het gokbedrijf bij professionele eSports en versterkt de relatie met CBCS.

Alle teams moeten vanwege de investeringen hun zoektocht naar high performance in 2022 versnellen. Volgens de CEO van het eSport-team, Roberta Coelho, verwacht MIBR dat dit jaar vruchtbaar zal zijn en dat de mogelijke gevolgen van de pandemie minder ernstig zullen zijn. 

Het team zal investeren in tal van bootcamps, competities, ervaringen, een mogelijke terugkeer naar ons Gaming House in de Verenigde Staten en hopelijk titels.

Alex Somers, de woordvoerder van 1xBet, zei dat ze verheugd waren om een van de beste eSports-teams ter wereld te ondersteunen en dat ze blij zijn om deel uit te maken van hun groei. De woordvoerder merkte verder op dat ze geïnteresseerd zijn om te zien wat de ploeg en zijn fans de komende drie jaar zullen ervaren.

Vooral populair in Brazilië, is MIBR een bekend eSports-merk met bewonderaars over de hele wereld. Volgens Twitter Gaming Insights was MIBR in 2020 wereldwijd de op twee na meest getweet over squadron. Deze verklaring toont ongetwijfeld de kracht aan van het MIBR-merk ten opzichte van opkomende bedrijven die geleidelijk steun geven aan en investeren in de uitbreiding van het algemene scenario.

Wie is 1xbet?

1xbet is een Oost-Europese land-based bookmaker die werd opgericht in 2007. 1xCorp NV beheert het, en in 2011 ging het ook online. Naast lokale licenties in Nigeria, Rusland, Kenia en Mexico, heeft het een licentie op Curaçao. 

Meer dan 100 landen, waaronder Canada, India en Noorwegen, kunnen het sportsbook gebruiken. Naast een breed scala aan diensten, websitetalen en betalingskeuzes, staat het bekend om het geven van extreem hoge kansen op vrijwel alle sporten en markten.

Is 1xbet Bookmaker populair?

1xBet-groep heeft de reputatie betrouwbare allianties op te bouwen. De bookmaker sponsort de Braziliaanse voetbalcompetitie, de Italiaanse voetbalcompetitie, de Spaanse La Liga en het Franse CAF. 1xBet heeft joint ventures met FC Barcelona en Olympique Lyonnais. Dwayne Bravo vertegenwoordigt het merk ook in India als ambassadeur.

1xBet is gestegen naar de top van online gaming en is uitgegroeid tot een van de beste eSport-weddenschappen in de branche. De nieuwe hoofdsponsor, actief in meer dan 130 landen, ondersteunt prestigieuze sportteams en organisaties wereldwijd, zoals Barcelona en internationaal ESL-toernooien.

Op hun website is er voor elke sportliefhebber en gokker iets te vinden. Zelfs de meest kieskeurige consumenten zullen tal van eSport-weddenschappen vinden. Gebruikers evalueren dagelijks meer dan duizend evenementen, van bekend tot gespecialiseerd. Met een Curaçaose eGaming-licentie exploiteert 1xBet online gaming- en sportweddenschappen.

Laatste nieuws

De basisprincipes van Esports-weddenschappen
2022-12-01

De basisprincipes van Esports-weddenschappen

Nieuws