ComeOn Beoordeling eSports-weddenschappen 2024 - Security

ComeOnResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus $ 200
Snelle opnames
Grote verscheidenheid aan spellen
Retrobet in de aanbieding
Vertrouwd
Geverifieerd
Veilig
Snelle opnames
Grote verscheidenheid aan spellen
Retrobet in de aanbieding
ComeOn is not available in your country. Please try:
Security

Security

Het privacybeleid van de site zegt dat ze als veiligheidsmaatregel geen kaartbetalingen opslaan. In amateuristische termen vertaalt het zich dat zelfs als je creditcard wordt gestolen of iemand er op de een of andere manier toegang toe krijgt, niemand je kaart kan belasten zonder de viercijferige pincode.

Veilig betalen, veilig spelen

ComeOn stelt expliciet dat er geen transacties direct van persoon tot persoon te herleiden zijn. Het betekent dat als iemand je creditcardnummer gebruikt, ze geen informatie uit ComeOn kunnen krijgen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze erachter komen wiens kaart is gebruikt of hoeveel er in rekening is gebracht.

ComeOn werkt met een cookiesysteem. Dit betekent dat als je niet iedere keer dat je op de website inlogt door de site herkend wilt worden, je cookies kunt blokkeren of verwijderen. Dit gebeurt via de instellingen van uw browser. ComeOn slaat geen persoonlijke informatie op met betrekking tot het browsen door hun website, tenzij je besluit om je aan te melden voor een van hun promoties.

Accountveiligheid

ComeOn biedt ook tweestapsverificatie. Daarom, zelfs als iemand uw wachtwoord te pakken krijgt, kunnen ze niet inloggen op uw account zonder de eenmalige code die u via sms wordt toegestuurd telkens wanneer u uw profiel wilt bijwerken of persoonlijke informatie wilt wijzigen.

Het belangrijkste voor elke gebruiker van ComeOn is altijd om hun wachtwoord veilig te houden en het nooit aan iemand te onthullen. ComeOn zal nooit om je wachtwoord vragen, en als ze dat wel doen, zit er iemand anders achter de pagina en is het oplichterij. U moet op "Sluiten" klikken of de browser onmiddellijk afsluiten.

Voordat je inlogt, moet je altijd naar het adres van de ComeOn-website kijken om er zeker van te zijn dat je beschermd bent en je wachtwoord aan niemand te geven. Als iemand uw wachtwoord krijgt, kunnen ze inloggen als u, uw persoonlijke gegevens bekijken en zelfs het wachtwoord wijzigen als ze uw viercijferige pincode kennen, dus bewaar deze altijd goed.

De website is zeer veilig in gebruik (wat niet hetzelfde is als 100% veilig). Tot op heden is er nooit een gedocumenteerd geval geweest van iemand die cryptocurrencies op de site verloor.

Veilige registratie

Bij het aanmaken van een account moeten gebruikers een naam, e-mailadres en wachtwoord opgeven. Vroeger konden gebruikers ook hun woonland toevoegen bij het aanmelden, maar dat is niet meer nodig.
Tijdens de registratie wordt gebruikers gevraagd een verwijzingscode in te voeren als ze die hebben. Het wordt voornamelijk gedaan voor marketing, zodat de scheidsrechter bonussen kan ontvangen.