Claim je Esports Welkomstbonus 2023/2024

Welkomstbonussen voor esports-weddenschappen behoren tot de beste promoties die een speler kan claimen nadat hij zich heeft geregistreerd bij een website voor online esports-weddenschappen. Dit artikel gaat dieper in op deze bonussen om te bepalen wat ze zijn, hoe ze werken, hoe ze te claimen en meer. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn welkomstbonussen promoties die eSports-bookies gebruiken voor nieuwe spelers. Er zijn twee hoofdtypen welkomstbonussen; geen storting en stortingsbonussen.

Is het de moeite waard om deze bonussen te claimen? Of is het gewoon een leuke manier om nieuwe spelers aan te trekken? Lees meer over het gebruik van bonussen zonder storting en storting na het openen van een account bij een esports-bookie.

Claim je Esports Welkomstbonus 2023/2024
Hoe werkt een esports-weddenschapsbonus?Welkomstbonussen claimenInzetvereistenTips en trucs voor welkomstbonussenVerantwoord gokken
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
LocaliserJasper de VriesLocaliser
Hoe werkt een esports-weddenschapsbonus?

Hoe werkt een esports-weddenschapsbonus?

Veel gokkers hebben de neiging om online bonussen te mijden omdat ze niet legitiem klinken. De waarheid is echter dat de welkomstbonussen voor eSports-weddenschappen echt zijn, tenminste op gelicentieerde en gereguleerde sites. Voor de goede orde, er zijn enkele dubieuze goksites waarvan de bonussen niet legitiem zijn, maar alle sites die op deze pagina worden vermeld, zijn echt.

De grote vraag is nu, waarom zouden eSports-bookmakers spelers gratis geld geven?

We zullen. Het antwoord is simpel: om nieuwe spelers aan te trekken in een online eSports-gokindustrie die zo competitief is. Hoewel herlaadbonussen bedoeld zijn om klanten te behouden, zijn welkomstbonussen bedoeld om nieuwe spelers aan boord te krijgen. Wat er gebeurt, is dat de bookmaker een budget vaststelt voor marketing en een van de marketingstrategieën is promoties.

Esports wedden zonder storting bonussen

Zoals de naam al doet vermoeden, is de bonus zonder storting een aanbieding die spelers beloont met een bonus voor het aanmelden bij een eSports goksite. Ze hoeven niet te storten om deze aanbieding te claimen.

De free bets no deposit bonus is een standaard no deposit bonus die spelers een vast geldbedrag geeft. Het andere type is de verzilverbare bonus zonder storting die spelers kunnen gebruiken om in te zetten op eSports voor echt geld en om echt geld te winnen. Ten slotte kunnen eSports-spelers profiteren van de niet-verzilverbare bonussen zonder storting, die spelers geld geven om te spelen, maar het is niet opneembaar.

Stortingsbonussen voor Esports-weddenschappen

Ook bekend als een matchbonus, is de bonus zonder storting een welkomstaanbieding die spelers beloont wanneer ze voor de eerste keer storten. De meeste stortingsbonussen matchen het gestorte bedrag met een bepaald percentage tot een bepaald bedrag. Het kan een stortingsbonus van 50%, 100% of zelfs meer zijn.

Om maar te noemen, bij sommige goksites, stortingsbonussen kan worden aangeboden in de tweede, derde en zelfs vierde storting.

Hoe werkt een esports-weddenschapsbonus?
Welkomstbonussen claimen

Welkomstbonussen claimen

Hoe worden welkomstbonussen geactiveerd nadat aan de deelnamevereisten is voldaan? Welnu, er zijn twee manieren. Ten eerste wordt de bonus automatisch bijgeschreven op het account van de speler. Het is de gemakkelijkste manier om een bonus te claimen. Als alternatief moeten spelers de bonus activeren met behulp van welkomstbonuscodes of coupons voor eSports-weddenschappen. Er is een slot waar deze codes worden gevuld om de bonus te activeren.

Hoe welkomstbonussen voor esports-weddenschappen te gebruiken

Welkomstbonussen zijn allemaal leuk, maar eSports-gokkers moeten weten hoe ze ze goed kunnen gebruiken. Helaas verspillen de meeste spelers die welkomstbonussen claimen deze in slechts een paar weddenschappen vanwege een gebrek aan kennis over wat er achter het gordijn gebeurt. Ontdek in dit segment alles wat u moet weten over het gebruik van welkomstbonussen.

Welkomstbonussen claimen
Inzetvereisten

Inzetvereisten

Hoewel welkomstbonussen lucratief klinken, zijn ze gebonden aan strikte inzetvereisten. Hoewel bookmakers geld storten in de vorm van bonussen, hebben ze een aantal beperkingen ingesteld om het voor spelers moeilijk te maken om het meeste uit welkomstbonussen te halen. Deze beperkingen zijn wat bekend staat als inzetvereisten of doorspeelvereisten.

Om te beginnen is een inzetvereiste een vermenigvuldiger van het aantal keren dat gokkers een bonus moeten spelen voordat ze eventuele winsten kunnen opnemen. Als een gokker bijvoorbeeld een stortingsmatch claimt bij een bookie met een 20x inzetvereiste, moet hij de bonus 20 keer spelen voordat hij in aanmerking komt voor een opname. Wel, het is een grote uitdaging om 20 keer door te spelen zonder al het geld te verliezen.

Esports-weddenschappen met de meest lucratieve bonussen hebben in de meeste scenario's de hoogste en strengste inzetvereisten.

Kansen en spellimieten

Naast de inzetvereisten, maken bookmakers het spelers moeilijk om echt geld te winnen bonussen gebruiken door minimale odds in te stellen. Een site voor eSports-weddenschappen kan bijvoorbeeld een bonus van 150% bieden, maar de bonus is alleen van toepassing op hoge kansen. Naast de limiet op kansen, zijn sommige welkomstbonussen van toepassing op bepaalde eSports-spellen.

Inzetvereisten
Tips en trucs voor welkomstbonussen

Tips en trucs voor welkomstbonussen

Hoewel goksites het spelers moeilijk maken om bonussen te gebruiken, is het nog steeds mogelijk om te profiteren van welkomstbonussen.

De eerste tip is om altijd op jacht te zijn, niet alleen voor welkomstbonussen, maar ook voor de meest lucratieve. Spelers kunnen ervoor kiezen om op zichzelf te jagen of gebruik te maken van bookmakers die eSports-bookmakers met de hoogste welkomstbonussen opsommen.

Een andere tip die alleen van toepassing is op goksites zonder kansenlimieten, is inzetten op de laagste kansen. In tegenstelling tot hoge kansen, hebben weddenschappen met lage kansen een grote kans om door te komen. Dat gezegd hebbende, laag gaan is een slimme tip om aan de inzetvereisten te voldoen. Het enige probleem is dat de opbrengst toch niet zo hoog is.

Nu de hoge inzetvereisten de kans verkleinen om iets uit bonussen te halen, moeten gokkers welkomstbonussen nastreven met lagere doorspeelvereisten. Dit is een gemakkelijke bonustip voor sportweddenschappen om te verzilveren. Het is gemakkelijker om een inzetvereiste van 15x te verslaan dan 30x.

Het is ook belangrijk om de geldigheidsduur van de welkomstbonus te controleren. Vaak claimen spelers deze bonussen maar gebruiken ze deze niet binnen de gestelde periode. Klinkt grappig, maar ja, bonussen hebben een vervaldatum.

Zet verstandig in. Alleen omdat het een bonus van 100% is, wil nog niet zeggen dat het moet worden verspild aan onrealistische kansen. In plaats daarvan moeten gokkers verstandige gokkers blijven door de welkomstbonus te gebruiken als echt geld dat ze hebben gestort. Het onderzoeken van de verschillende eSports-wedstrijden en het controleren van voorspellingen gaat een lange weg.

Tips en trucs voor welkomstbonussen
Verantwoord gokken

Verantwoord gokken

Welkomstbonussen zijn fantastisch en zijn een van de redenen waarom veel spelers zich aangetrokken voelen tot eSports-weddenschappen. Maar ze kunnen een trigger zijn voor gokverslaving. Veel spelers merken dat ze meer geld gebruiken dan ze zich kunnen veroorloven om bonussen te claimen.

Spelers moeten binnen de grenzen van verantwoord gokken blijven. Het instellen van een budget voor eSports-weddenschappen en het naleven ervan is van het grootste belang. Een andere tip is om tijdens het wedden nooit verliezen na te jagen en altijd te weten wanneer je moet weglopen. Belangrijk is dat eSports-weddenschappen geen vervanging mogen zijn voor school of werk.

Dat is het voor deze gids over welkomstbonussen voor eSports-weddenschappen. Inderdaad, online gokaanbiedingen voor nieuwe spelers zijn het najagen waard. Het is echter niet eenvoudig om daarop in te spelen.

Verantwoord gokken