Claim je Esports Aanmeldingsbonus 2023

Esports-weddenschappen gebruiken aanmeldingsbonussen om nieuwe klanten aan te trekken. Bijna alle beste goksites voor esports bieden nieuwe klanten een flinke welkomstbonus. Dit zijn aanbiedingen die u extra gokgeld bieden die u kunt gebruiken om weddenschappen te plaatsen op esports zoals Dota 2, CS:GO, FIFA, Rocket League, Hearthstone, League of Legends en andere.

Het is altijd leuk om aanmeldingsbonussen te gebruiken nadat je je hebt geregistreerd bij een online esports-weddenschapswebsite. Deze sites kunnen hun nieuwe klanten geweldige promoties aanbieden die het waard zijn om te claimen.

Claim je Esports Aanmeldingsbonus 2023
Vind aanmeldingsbonussen op goksites voor esportsHoe werkt een aanmeldbonus?Tips en trucs voor gratis weddenschappenRond shoppen voor optiesVerantwoord gokken
Vind aanmeldingsbonussen op goksites voor esports

Vind aanmeldingsbonussen op goksites voor esports

De eerste stap is het vinden van de beste goksites die esports-bonussen. Nieuwe gokkers kunnen profiteren van aanmeldingsbonussen op de meeste van de belangrijkste goksites met eSports-markten. Geverifieerde en betrouwbare bedrijven zoals 1xBet, Betsson en Betsafe bieden een verscheidenheid aan aantrekkelijke aanmeldingsprikkels om nieuwe gokkers te verleiden om weddenschappen op hun platforms te plaatsen.

De volgende stap is het aanmaken van of aanmelden voor een account. Kies de betaalmethode en het aanbetalingsbedrag van uw voorkeur, en uw esportsbook doet de rest. Het is een slimme optie om in dit stadium de kleine lettertjes te bestuderen, omdat rollover-bedragen en andere voorwaarden en criteria doorgaans bepalen of een esports-bonus de moeite waard is.

Op basis van de bookmaker die u kiest, kunt u uw bonusgeld direct ontvangen, terwijl anderen u kunnen vragen om handmatig een code in te voeren bij uw eerste storting. Houd er rekening mee dat de grootte van uw eerste storting in de meeste gevallen een aanzienlijke invloed heeft op uw bonusgeld.

Vind aanmeldingsbonussen op goksites voor esports
Hoe werkt een aanmeldbonus?

Hoe werkt een aanmeldbonus?

De meest voorkomende vorm van aanmeldingsaanbieding voor eSportsbooks is een stortingsovereenkomstbonus, die u kunt verwachten wanneer u zich voor het eerst aanmeldt voor een nieuwe website.

De website accepteert uw storting en biedt u gratis wedkredieten die u kunt gebruiken om weddenschappen op hun platform te plaatsen. Dit geldt voor 100% overeenkomsten, maar sommige eSports goksites mogen slechts 50% overeenkomsten opleveren, wat betekent dat ze u slechts de helft van wat u hebt gestort, zullen crediteren.

Aangezien dit in het begin gebeurt, hebben aanmeldingsbonussen zelden invloed op hoe je inzet of op welke eSport je inzet, tenzij vermeld in de kleine lettertjes. Stortingswedstrijden hebben meestal een minimale stortingsvereiste om de bonus te activeren, evenals een maximale hoeveelheid extra geld die de website u zal geven als u in aanmerking komt.

De site kan bijvoorbeeld aangeven dat de bonus alleen wordt geactiveerd als u ten minste $ 10 stort en dat de promotie uw storting slechts tot $ 500 aan gratis tegoeden zou verdubbelen. Met andere woorden, als u $ 500 of minder stort, zal de website uw aanbetaling voor 100 procent evenaren. Als u echter $ 600 stort, is uw bonusgeld slechts $ 500. U komt niet in aanmerking voor een bonus als u minder dan $ 10 heeft gestort.

Een aanmeldbonus gebruiken

In plaats van een eSport bepaalt uw favoriete eSports-weddenschapssite hoe u een aanmeldingsbonus besteedt. Het grootste deel hiervan wordt automatisch toegepast wanneer u zich aanmeldt en uw eerste storting doet, terwijl u voor sommige een specifieke code moet invoeren die eerder aan u is verstrekt. Er zijn echter eSports-wedstrategieën die u kunnen helpen het meeste uit een aanmelding te halen of welkomstbonus.

Hoe werkt een aanmeldbonus?
Tips en trucs voor gratis weddenschappen

Tips en trucs voor gratis weddenschappen

Diversificatie van weddenschappen

Sportgokkers kunnen aanmeldingsbonussen gebruiken om op veel teams of spelers te wedden zonder hun geld te riskeren. Om het anders te zeggen, u kunt een weddenschap plaatsen op een team waar u normaal niet achter zou staan. Zelfs als u verliest, wordt het bedrag van uw bonusgeld verwijderd in plaats van uw storting met echt geld. Helaas zijn er verschillende uitzonderingen op deze regel, aangezien bepaalde goksites u kunnen vragen om een storting met echt geld te doen voordat u toegang krijgt tot bonusgelden.

Sommige mensen kunnen zelfs wedden op underdogs. Met een aanzienlijke inschrijfbonus kunnen gokkers beginnen te wedden op underdogs en tegen de favorieten ingaan zonder hun kapitaal in gevaar te brengen. Als ze verliezen, worden hun bonusgelden in mindering gebracht. Ze kunnen echter al het echte geld verdienen met hun inzet als de weddenschap wint.

Wedden aan beide kanten van de markt

De "beide kanten van een marktmethode" houdt in dat een gokker een bonusweddenschap inzet op het tegenovergestelde resultaat van een resultaat waarop hij al heeft ingezet. Met deze strategie wordt effectief winst gemaakt.

Een Valorant-gokker kan bijvoorbeeld zijn eigen geld inzetten op Team Liquid tegen -2,5 in een spel. Ze zetten een bonusinzet van dezelfde waarde als hun oorspronkelijke inzet naarmate het spel nadert om de tegenstander van Team Liquid te steunen op +2,5. Op deze manier wordt, wat er ook gebeurt, geld in een of andere vorm terugbetaald.

Tips en trucs voor gratis weddenschappen
Rond shoppen voor opties

Rond shoppen voor opties

Als het gaat om eSports-weddenschappen, moet je je altijd aansluiten bij een paar verschillende sites, zodat je prijzen kunt vergelijken. Je kunt als bonus ook promoties kiezen uit een selectie van verschillende boeken. Er is niets mis met van de ene site naar de andere te springen op zoek naar speciale aanbiedingen. Dit is iets dat verschillende ervaren eSports-gokkers tot op zekere hoogte uitvoeren.

Als u een geweldige deal vindt op een andere site die u aanspreekt, verplaats dan een deel van uw geld en profiteer ervan. U heeft de mogelijkheid om te blijven of uw geld terug te zetten naar uw oorspronkelijke site nadat de campagne is afgelopen.

Stel dat je geniet van League of Legends-weddenschappen en een ander online sportsbook biedt een aanmeldbonus tijdens Worlds. Je zou gek zijn om daar niet ten volle van te profiteren, in ieder geval voor de rest van het evenement.

Natuurlijk wilt u er zeker van zijn dat u alle beperkingen voor elke bonus volledig begrijpt, zodat uw geld niet ergens terechtkomt waar het niet thuishoort. Onthoud dat uitstekende lijnen altijd elke promotie zullen overtreffen. Laat u niet afleiden door bonussen en verlies uw kerndoel van het creëren van uitzonderlijke waardekeuzes en winnende weddenschappen uit het oog.

Rond shoppen voor opties
Verantwoord gokken

Verantwoord gokken

Beschouw gokken alleen als een vorm van vermaak. Je moet verwachten geld te verliezen en die verliezen te accepteren als een noodzakelijk onderdeel van het plezier. Dit is de juiste benadering van gokken.

Mensen die verwachten of eisen te winnen, zijn waar gokverslavingen over het algemeen wortel schieten. Als ze verliezen, kunnen ze gefrustreerd of angstig worden, waardoor ze nog meer geld riskeren om hun verliezen goed te maken. Dit kan een vreselijke kettingreactie veroorzaken die snel uit de hand loopt.

Zet een vast bedrag opzij dat u in een bepaalde periode bereid bent te verliezen. Als je jezelf beperkingen oplegt en je eraan houdt, zou je van je gokspel moeten kunnen genieten zonder ooit in de problemen te komen.

Beheer de hoeveelheid tijd die u aan gokken besteedt op dezelfde manier als u de hoeveelheid geld die u uitgeeft, beheert. Gokken in je vrije tijd is oké zolang je het je kunt veroorloven, maar je wilt niet dat het je leven overneemt.

Als je weet of vermoedt dat gokken problematisch voor je wordt, schaam je dan niet om iemand te benaderen. Er is niets om je voor te schamen en het heeft geen zin om te proberen de situatie in je eentje op te lossen. Als u het niet prettig vindt om uw problemen met vrienden of familie te bespreken, kunnen bepaalde organisaties u helpen.

Verantwoord gokken